Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Osnovan Sindikat novinara Novog Sada

Savez samostalnih sindikata grada Novog Sada i opština osnovao je Sindikat novinara Novog Sada, čiji će cilj biti da se bori za poboljšanje socijalnog statusa novinara, izjavio je danas predsednik tog sindikata, novinar Boro Lazukić.

Deo Veternika dobija kanalizaciju

U Veterniku su počeli radovi na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od 6.200 metara što će omogućiti da preko 200 domaćinstava  reši svoje komunalne probleme.

VIDEO: Šta je tačno rekao direktor Radosnog detinjstva

Nakon što je PU "Radosno detinjstvo" objavila da je pogrešno preneta informacija o tome da menadžment ima nameru da Gradu predloži model podele dece u vrtićima po polu, objavljujemo prilog lokalne Novosadske televizije koja redovno prati rad i aktivnosti gradskih funkcionera i javnih preduzeća.

Kako je Laze Telečkog postala Budva u malom

Stalna trka za novcem u Ulicu Laze Telečkog dovela je lokale u kojima se pušta sasvim drugačija muzika od one koja je dominirala prvobitnim kafeima i koja je potpuno promenila imidž ove popularne novosadske ulice za izlaske.

Direktor "Stana" preti tužbom sindikalcu zbog uvreda

Povodom današnjeg štrajka upozorenja dva sindikata u JKP "Stan", v.d. direktora Ilija Trninić je saopštio da će tužiti glavnog poverenika sindikata "Nezavisnost" Blaža Ilića zbog uvreda izrečenih na njegov račun, te, kako je navedeno, povrede ugleda i časti.

FOTO: Poplavljeno 200 vikendica na Kamenjaru

Čarda Kamenjar i okolne vikendice poplavljene su, kao i deo ribarskog ostrva na obali rukavca Dunava, a očekuje se da će Dunav još rasti pa se vlasnici ugostiteljskih objekata i vikendica već uveliko spremaju za najavljene nepogode sklanjajući stvari na više spratove.